domingo, 9 de septiembre de 2007

Dona'm un C.B.Quart-> Novetat del cap de setmana

Doncs bé, s'acosta la data límit pels fitxatges, i són molts els clubs que aprofiten els utlims dies per lligar els ultims retocs de la plantilla. EL C.B.Quart no podria ser diferent. Aquest cap de setmana ens hem traslladat a terres llunyanes(olot) per poder parlar amb el gran jugador Adrianovic (L'Adrià). Molts el coneixereu pel seus passos tant a Sant josep com a Santa Eugenia.

Després de fer-li una breu presentació de l'equip i del que duem a terme ( pretemporades fora de girona en platjes paradisíeques, concentracions a balnearis, les maratons que fem pel mon rural de catalunya, ...) i d'unes dures negociacions vam aconseguir arrencar-li un si, i el seu num de telefon( entre cubata i cubata va semblar ke deia una cosa semblant a un Si). Esperem doncs que s'acabi de concretar tot i que el mateix dimarts pugui unir-se a la resta de la la plantilla verd-i-negre per disputar el prestigiós torneig anual de un dels millors clubs de santa coloma de farners( per no di el millor). I avui diumenge a ultima hora s'ha confirmat també la possible contractació d'un pivot poderós ( no com jo o en martí) provinent de clubs com sta Eugènia o maristes.

Cal que confirmeu si acudiriu a la segona concentració al balneari (casa d'en jordi per ki no hu hagi pillat). US recordo que ens hi quedem a sopar el dilluns i el dimarts a dinar, i que anirem al partit directament desde cassa.

No hay comentarios: