sábado, 15 de septiembre de 2007

Dona'm un C.B. Quart: Missió Tordera

Doncs bé, avui he anat a jugar amb l'equip del vedruna al torneig de tordera(està entre blanes i cadaqués), i he pogut veure els horaris de demà.

Hores orientatives, perque no m'en recordo exactament i hi ha el típic retrás dels torneigos:Primer partir a les 3:50, el segon a les 5: 30 i el tercer a les 6:40. Els dos primers a la pista de fora i el tercer a una pista lateral del pavelló. Tranquils que no s'han de fer gaires camins per anar d'un lloc a l'altre.

Són dos parts de 20min cadascuna a temps corregut ( putu temps, que depravat, correguent-se pels llocs), i ens donaran 3 aigues per partit. Jo de vosaltres vindria vestit ( pq si aneu despullats cridareu una mica l'atenció, semblareu el boig de la ciutat), i si pot ser, millor veniu vestits amb la roba de jugar,perquè el tema vestidors és un caos.

El tordera pot ser un equip assequible ja que el millor jugador que tenen, demà te torneig de sardanes a tarragona. Els altres equips participants son el cornellà i el sant feliu.

No sé que mes dir, ah si , el més important. Que al xiringuito que tenen montat a fora, els cubates son a 3'5€i les cerveses a no sé pas quant. Tot i que veient el rendiment (sobretot el meu) de dimarts passat, el millor será passar de les cerveses i anar directament pel JB, aviam si així tirem millor.

Doncs res, ens la veiem demà a les 2:15 al pavellò de quart. Bona nit mal parits.


P.D: Vigileu molt, pq innocentment se m'han escapat fragments de publicitat musical subliminal!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

a veure si firmem els escrits que no se ara qui ha escrit això!!! eres tu uri???

si ets tu... tu no anaves directe?

by Bota ("el que no tira mai")

Anónimo dijo...

calla fatxa, skin head de merda, que ja se sobreent�n que era jo xD

Anónimo dijo...

Crec que amb 32 equips el dissabte i 32 equips pel diumenge, és normal que el tema vestuaris no estes del tot correcte, però tot i això crec que va haver-hi una gran organització. La pena va ser els arbitres del diumenge per la tarda, que portaven una designació diferent a la que tenia l'organització i varen tenir que suspendre els darrers 4 partits dels senior.