viernes, 30 de noviembre de 2007

Reportatge fotogràfic de la primera trobada del CBM. Primera part



Bé, diuen que una imatge val més que mil paraules, i per molt elevada que sigui la qualitat narrativa d'en Quirzo per descriure els fets, és insuficient per a poder reflectir el contingut de les fotus.

Aquestes imatges poden ferir considerablement la sensibilitat de l'espectador. No ens fem responsables dels efectes secundaris del visionat d'aquestes. En cas d'un atac de riure incontrolable consulti al seu farmacèutic.


1-Primera foto, obligatoriament havia de ser aquesta: Il Capo Quirzo Corleone amb el seu Consiglieri. El veus pel carrer ,amb l'abric i els guants, i pobre de tu que el molestis perquè et despertes amb un cap de cavall al llit.




2- L'esforç per no menjar-nos les estovalles va ser titànic, res millor que un abans i un després. Aquí una mostra dels comensals, just en el moment posterior a que ens servissin el mam.



oju peligru amb la cuinera "simpàtica " de fons.

3- I aquí una mostra de la desperació després de no sé pas quan de ratu més tard






4- Com que en bota estava "pressumptament" malalt i no va poder repartir bombos, els va haver de donar Il Capo. Qui si no?



5- N'hi ha que s'entrenaven per poder ingerir grans quantitats d'oli picant



6- A Il capo Don Quirzo no se'l fa esperar, pots córrer el risc d'acabar com a ingredient de la seva propia pizza




Finalment vam sopar, i com que tots teniem gana no hi ha constància de la degustació dels plats. Tot i que hauria sigut interessant veure aquell espècie de pastís que tornava estranyament al seu estat després de ser esclafat.


7- Després del sopar vam tenir baixes, sobretot masculines, que ens deixaven en inferioritat numèrica.






Les imatges que venen a continuació son les més impactants, atenció perquè ara venen els caretus més desfigurats de tota la nit, quines cares mes vermelles, quins ulls tan apagats i vidriosos, quines posses,impressionant......


































......TO BE CONTINUED

No hay comentarios: