lunes, 19 de noviembre de 2007

De l'èxit superlatiu del Ier Sopar Bianual CB Mascle o de com en Bota es va escaquejar de les seves promeses..Segona part

Veient que la festa s'estava dil·luint al pub , el nom del qual em nego a pronunciar per ser massa "cool", decidirem a sortir a fora a pendre l'aire i decidr cap a on continuar fent mal als nostres fetges.Il capo Vito Qirzoelone s'havia retirat, però no per això haviem d'abandonar la nostra missió , encara quedavem uns quants valents per seguir pregonant el missatge del nostre cap.
Feia un airillu fred, molt fred, capaç de gelar les parts més nobles dels éssers mes peluts (servidor), i veient com l'ambient s'estava refredant ,veient com el nostre enteniment es clarificava,veient com érem capacos cada cop molt mes bé de pronunciar correctament les paraules i ajuntarles totes de tal forma de produir oracions amb un subjecte i un predicat que concordessin,i díria mes! veient com es començava a veure gent capaç d'unir oracions per tal d'obtenir el que s'en diu un inici,nus i desenllaç ,fet que comportava a la desorientació i confusió dels més etílics, decidirem anar al local més pròxim on poder pendre refrigeris revificadors, on la música negués qualsevol possibilitat de mantenir una conversa decent fet que obligava ingerir mes i parlar menys. Dit i fet, en questió de minuts, estavem al lux repetints els processos descrits anteriorment a la primera part del relat de la gran trobade del cb Mascle. A partir d'aquí les imatges son borroses, els records fets pedaç per una ment ja debilitada. Fracasso en l'intent de descriure fidelment els aconteixements , el senyor Damm s'ha apoderat dels meus records i no m'els vol tornar, només un n'he pogut salvar i és el seguent: Eren quarts d'algu de la matinada, la festa s'acostava al seu final i dins del gran grup de dones estupendes només es divisaven tres mascles, que amb valentia, amb sang i suor, amb esforç,amb orgull van aguantar com uns campions.
Si l'equip es diu com es diu (Cb Mascle) es perquè tres herois lluiten dia a dia desde l'anonimat per un món on la masculinitat i la virilitat de l'equip no quedi en dubte.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Sóc en DON QUIRZO COLEONE,
S'agraeix el relleu cronista!SALUT!!!!

Anónimo dijo...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Anónimo dijo...

volem les fotos.....