jueves, 31 de enero de 2008

Espionatge als rivals

Aixo es el que opinen de nosaltres al forum del Cornella:

"Derrota el Diumenge.

i es que el Quart, sota el meu punt de vista, té el millor jugador de la lliga"




"Buenu després del cap de setmana intens amb els dos partits contra els dos primers classificats (Victòria contra Sant Feliu i derrota contra Quart)aquesta setmana ens toca jugar contra el Castelló que va tercer.

La setmana passada crec que va ser positiva ja que a Sant Feliu vam guanyar el 2 i l'últim quart. El tercer vam perdre per un i el primer de 9. Al final vam guanyar contra un equip que no coneixia la derrota i a més a casa seva.

El partit del quart va ser molt complicat. Vam estar els 3 primers quarts que no acabavem de marxar i a l'últim ells ens van guanyar merescudament.

Tot i la victoria a Sant Feliu i la derrota ajustada contra el Quart penso que aquests dos equips encara són millors que el nostre i màxims favorits juntament amb el Castelló per guanyar la lliga"


"Ei Xau!
Estic totalment d'acord amb el comentari. Vam aconseguir una gran victoria al camp del Sant Feliu. Però la derrota contra el Quart ens ha de servir per posar-nos les piles. Vam perdre clarament.

A més, potser contra al Partit de Sant Feliu vam tenir molt a favor que ells no s'esperaven que juguessim tan bé ( i nosaltres tampoc).

Tot ia ixí, si ens entrenem molt, podem repetir la victoria a les fases segur. Si ho hem fet un cop, hi podem tornar!

Això sí, a Fases hem de jugar superintensos!"


M'agrada la humiltat amb la que s'han pres la derrota. D'aixo n'em d'apendre nosaltres també. Ens espera un final de lliga apasionant, i feia anys que no estaba tan ilusionat amb una lliga.

Mes val que ens ho currem nanos, perque no ens queden gaires anys per guanyar lligues i sentir-nos un EQUIP.

Aixo ho podem aconseguir, i ho sabeu.






Ho sento, m'he emocionat. :p


Alberto.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

aURIs

qui es el millor jugador de la lliga que diuen? En joel Gonzalez? Se es aixi ens hem de posar les piles pq no podem permetre que un mosso ens passi la ma per la cara xD

Anónimo dijo...

pro ke dius home!!!

el millor jugador de la lliga sóc jo!! xddd

jajajajaj, bueno als entrenos potser si

jajajaja

Anónimo dijo...

De llarg es en Joel el millor jugador... i tenim en romario particular (calders)... i el millor als entrenos (bota) xD xD

Cal ficar al blog el k diuen els altres ekips????

Ens veiem a entreno...

JC