domingo, 27 de abril de 2008

Ser del Quart és lo millor que hi ha!!!

Hola,

potser en aquests moments és quan pensem que els dissabtes no seran dissabtes; la gràcia de saber disfrutar mirant un partit, deixant a part banderes, territoris o ideologies. És implicar-te emocionalment amb els jugadors.... i així és com ho vivim des de les grades. De tal forma que si un cau, l'expulsen o li piten tècnica, ens toca de tan a prop que només tenim ganes de cridar. Cridem per motivar-vos i per intentar que tot us vagi bé.
Això intenten ser paraules d'agraïment, d'emoció, de sensibilitat.... perquè hem passat uns quants anys recorren els territoris catalans als vostre costat buscant victòries o si més no bons moments, i heu aconseguit donar-nos-els.
Encara que potser la relació amb molts de vosaltres no és molt forta (o gairebé nul·la) penseu que teniu una sèrie d'animadors/es que us desitja el millor, a cadascun de vosaltres. I que passem com a mínim una horeta i mitja cada setmana veient-vos.
Gràcies per tot,
i molta sort!


A pujar de categoria dissabte!!!

_animadores i animadors_

pd/ espero q ens disculpeu per haver-nos infiltrat en el blog jejeje

3 comentarios:

Anónimo dijo...

ei soc en Q.
Moltes gràcies pel post,ens fa molta il·lusió.A nosaltres ens agrada molt que ens vingueu a veure i us donem les gràcies.
Fins dissabte!!!!!

Anónimo dijo...

Uri

Podeu infiltrar-vos tan com volgueu, ja que formeu part d'aquest equip. Moltes gràcies per venir partit rere partit, per animar-nos, i ara per motivar-nos. Heu aportat un granet de sorra ( i no un granet precisament petit) per arribar a on estem ara. Gràcies i fins dissabte!

Anónimo dijo...

Ola, gràcies per el comentari, és molt bonic i s'agraeix aquesta mostra de recolzament davant de l'últim partit de lliga que ens ho juguem tot.
El pitjor del dissabte és que passi el que passi ja serà l'últim partit de lliga.
Espero que l'any que bé tots poguem seguir i continuar divertir-nos tant jeje

Un petó.