sábado, 31 de enero de 2009

No hi ha ningú més mascle.

Nanos! Mireu que he trobat tornant cap a casa!


Salut!

Una xerrada interessant

Hola nanus

Us poso una xerrada que he trobat molt i molt bona. El que fa la xerrada és un home andalús, jutge de menors. Parla sobre els drets i deures dels fills. Ho combina amb molt d'humor,però diu grans veritats.

Són dos videos de 10 min cadascun.



lunes, 26 de enero de 2009

Temps de Playoffs

Bones nois,

la temporada regular s'acaba i ja hem aconseguit l'objectiu que a principi de temporada ens havíem marcat, entrar a playoffs. Ja coneixem els equips que juntament amb nosaltres ens jugarem la lliga: Sant Joanenc, Palamòs i Salt.

Contra Sant Joanenc vam perdre de 5 a casa nostra després d'anar tot el partit per davant, contra el Palamós igual i amb el Salt a la segona pròrroga, així que és aquí on ens hem de fer forts i guanyar els partits de casa. I a fora, Sant Joanenc és una pista complicada, però si no fem el burru s'hi pot guanyar, tenim menys físic, però més qualitat. I el partit de Salt no en podem fer cas perqué va ser el pitjor partit de llarg de l'any i tot i així vam perdre per 7. D'aquí dos setmanes anem a Palamós, on jugarem amb baixes, però ens servirà per veure com els nous mètodes del nou mr(joder uri, com et passes!) donen els seus fruits.

De moment en tots els enfrontaments directes hem perdut, però sabem que quedar primers no es garantia de victòria, sinó recordem la temporada regular que va fer el Sant Feliu i els playoffs que vam fer nosaltres, guanyant els teòrics partits difícils (fora vs. Sant Feliu, fora vs. Cornellà) i vam perdre els teòrics fàcils (casa vs. Farners).

Així que si ara escric és per qué nosaltres l'época dolenta de la temporada ja l'hem passat, queda un mes per arribar al inici de play-off i molt per arribar fins final de temporada, però ara que ja hi som s'ha de lluitar, seguir endavant i amb les ganes, esforç i voluntat, avançar cada dia un pas per tal de fer bona l'experiència de l'any passat i el saber fer amb el que vam demostrar poder arribar molt lluny i més endavant ja ens plantejarem i veurem si tenim opcions a gunyar la lliga.

De les finals és dels partits que se'n fan histories i d'elles diuen que "per guanyar una final, avans se n'ha d'haver perdut una altre" i que les "finals no es juguen, es guanyen". Nosaltes ja la vam jugar i perdre l'any passat quan ho teníem tot a favor, així que ara sabem que és el que s'ha de fer i que no s'ha de fer per guanyar: ser un EQUIP, anar tots a una, per aconseguir l'objectiu.

Apalins, a vere qui ho llegeix.

Ens veiem a entreno.

Un més de l'equip.